Flagrant furt de materiale feroase

Flagrant furt de materiale feroase

253
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri seară, în jurul orei 19.50, o patrulă compusă din poliţişti de la Secţia 15 Poliţie Rurală Filiaşi, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Almăjel, din comuna Brădeşti, satul Brădeştii Bătrâni, au oprit pentru control autoturismul condus de M.LUCIAN, 23 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, Dolj.

În autoturism se mai aflau M.S., de 17 ani, M.N., de 17 ani, M.I., de 11 ani şi G.SICĂ, 25 de ani, toţi din Coţofenii din Faţă, Dolj.

În autoturism, aceştia transportau material feros, componente ale unei sonde petroliere, iar din verificările efectuate s-a stabilit că ţeava cu lungimea totală de 2.5 metri şi diametrul de 18 cm., precum şi restul de materiale (şuruburi, piuliţe, prizoane) au fost sustrase de la o sondă petrolieră dezafectată, ce aparţine unei societăţi petroliere care are un câmp de lucru în Brădeşti.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 200 lei şi a fost recuperat în totalitate, iar celor în cauză li s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.