Cetatean sarb obligat sa paraseasca tara

Cetatean sarb obligat sa paraseasca tara

368
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În perioada 15-18.06.2012, poliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Dolj, au desfăşurat activităţi specifice privind modul de respectare a prevederilor legale de către cetaţenii străini.

Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că cetăţeanul sârb J.I., în vârsta de 27 de ani, a fost exmatriculat din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor – Şcoala Doctorală în Ştiinţe Economice, fapt pentru care s-a dispus revocarea dreptului de şedere temporară în scop de studii, în temeiul art. 77, alin.3, lit.a, din OUG 194/2002, privind regimul străinilor pe teritoriul României, cu modificările şi completările ulterioare, republicată şi emiterea deciziei de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 30 zile, conform art. 82, alin.3, lit.b, pct.ii, din actul normativ mai sus menţionat.

Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Dolj, din strada Amaradia nr. 32-34, la numarul de telefon 0251/407500, interior 20317, 20323, 20265, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.