HYUNDAI ȘI MITSUBISHI, LA AUTOSHOW-UL “OLTENIA”

HYUNDAI ȘI MITSUBISHI, LA AUTOSHOW-UL “OLTENIA”

352
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prestagent Craiova, dealer Hyundai și Mitsubishi, participă la Autoshow-ul „Oltenia”, organizat de Camera de Comerț Dolj, în perioada 21-24 iunie.
Hyundai va expune noua generație i 30, care și-a făcut debutul pe piața locală în luna aprilie a acestui an, completând gama de clasă compacta Hyundai și abordând noua linie tehnologică și de design a mărcii. Integral redefinit față de generația anterioară, noul i30 hatchback se alatură compactei sedan Hyundai Elantra în competiția specifică vânzărilor de segment C la nivel național.
Mitsubishi aduce în Craiova modelul Lancer Sportback Ralliart, dar și Colt, ASX, Outlander sau L 200.
Cei care doresc să-si achiziționeze o mașina pot beneficia de o serie de oferte speciale, valabile doar în cadrul autoshow-lui, care includ atât discount-uri, cât și prime de casare.
Iubitorii mărcii au ocazia să testeze modelele Mitsubishi, dar și să beneficieze de cea mai bună ofertă pentru Outlander 2.2 177 CP.
Mitsubishi Outlander reprezintă combinația perfectă între performanțele și consumul de carburant al unei limuzine, spațiu și confort de monovolum, măsuri de siguranță și un sistem de tracțiune integrală de excepție pentru drumurile neamenajate, caracteristici ale unei mașini de teren.
Modelul Outlander 2.2 DI-D beneficiază, de asemenea, de o tehnologie ecologică prin motorul său performant Clean Diesel MIVEC (premieră mondială), ce oferă un raport de compresie scăzut și în consecință o reducere considerabilă a consumului de combustibil și a emisiilor de noxe. Silențiozitatea, demnă de un vehicul cu motor pe benzină, și ușurința cu care motorul poate fi întreținut sporesc avantajele acestei mașini.

La un preț redus, de 19.995 EUR + TVA, modelul Mitsubishi Outlander nu face un compromis în ceea ce privește dotările și vă oferă cel mai bun raport preț/calitate din segmentul său:

 Aer condiționat automat;
 Cruise control cu comenzi pe volan;
 Indicator de schimbare a vitezelor pentru optimizarea consumului de carburant;
 Radio CD cu redare MP3 cu 6 difuzoare și conector audio;
 Bancheta cu rabatare completă și spațiu în portbagaj de până la 1691 L;
 Oglinzi exterioare încălzite, reglabile electric;
 Airbag-uri frontale, laterale și cortină;
 Sistem de control al stabilitatii și tracțiunii + sistem de asistentă la pornirea din rampă;
În plus, vă oferim serviciul de buy-back pentru mașina actuală, o finanțare preferentială pentru clienții Mitsubishi și o garanție extinsă de 5 ani sau 150.000 km pe teritoriul României.

20120619-144222.jpg



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.