Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, cercetat pentru luare de mită în...

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, cercetat pentru luare de mită în formă continuată

239
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prodecanul Facaultăţii de Farmacie din Craiova, Florin Gorunescu, este acuzat de luare de mită în formă continuată. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce primea 350 de euro.

Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată. Acesta le cerea studenţilor sume între 50 de euro şi 100 de euro dacă vor să promoveze examenele. Direcţia Generală Anticorpuţie-Serviciul Craiova, au pus la cale un flagrant, iar prodecanul a fost prins chiar în timp ce primea mită 350 de euro.

În locuinţa prodecanului au intrat două persoane sub acoperire. Florin Gorunescu şi-a dat drumul la limbă în faţa acestora şi le-a spun ce au de făcut.

Citeşte aici ce le spune prodecanul celor două persoane sub acoperire

 „Şi dacă vă dăm 100 de euro putem spera şi noi la un opt şi noi ceva de genul ăsta. Florin Gorunescu:Da, dar ce vreau să vă spun. Dar gândeşte-te să zicem că faceţi, aşa ca idee… nu la practică vedem cum facem, dar la scris dacă facă de 3 sau 4, este cam greu să facă de un 8 , dacă facă de de un 5 sau un 6, deci asta vreu să vă rog . Adică….investigator. Adică şi semestrul trecut au făcut diferenţa notele pentru bursă şi…. Florin Gorunescu: Eu încerc foarte mult, dar încercaţi şi voi, cum să vă spun. Investigator:Da, deci e bine. Florin Gorunescu: Da, da mulţumesc.      

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova a fost trimis în judecată şi este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.