Prim-ajutor şi îndepărtarea pericolului de incendiu, asigurate de către echipajele I.S.U. Mehedinţi

Prim-ajutor şi îndepărtarea pericolului de incendiu, asigurate de către echipajele I.S.U. Mehedinţi

1.936
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Azi noaptea, la ora 01.13, Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu 2 echipaje formate din 9 subofiţeri, cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, descarcerare şi prim- ajutor calificat, precum şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier fără victime încarcerate, produs pe D.E. 70, la intrare în localitatea Strehaia.

Un autocamion cu remorcă, marca Mercedes, încărcat cu materiale textile, s-a răsturnat în afara părţii carosabile., acroşând un stâlp de susţinere a cablurilor electrice. Echipajul de la C.E.Z. Distribuţie a intervenit pentru oprirea curentului electric şi îndepărtarea cablurilor electrice de pe autocamion, în timp ce echipajul S.M.U.R.D a acţionat pentru acordarea primului-ajutor conducătorului auto al autocamionului, iar celălalt echipaj de pompieri a acţionat  pentru  deconectarea  bornelor de la baterie, formând un dispozitiv de protecţie pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, din cauza combustibilului care se scurgea din rezervor. Circulaţia rutieră nu a fost întreruptă.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.