Oprescu: „Dragalina avea nevoie de o astfel de motivare în cariera lui”

Oprescu: „Dragalina avea nevoie de o astfel de motivare în cariera lui”

229
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dorit de antrenorul Dan Oprescu, arădeanul Dragoş Dragalina s-a alăturat, în urmă cu doi ani, grupării alb-vişinii. Statutul de golgheter al echipei l-a adus în atenţia formaţiilor din primul eşalon, iar în această vară atacantul a făcut saltul în Liga I.

Principalul grupării FC Olt Slatina consideră că progresul se datorează în primul rând jucătorului.

 

„Mă bucur pentru el, avea nevoie de o astfel de motivare în cariera lui, şi aceasta a venit la timp. Am încredere că va reuşi să se impună şi va fi unul din oamenii exponenţiali la echipă. Să nu se uite că Dragalina este în topul golgheterilor, cu nouă goluri marcate. Nu este un lucru neînsemnat, ţinând cont că primii sunt de la echipe care au promovat, iar noi am luptat pentru evitarea retrogradării. Nu are nici goluri din unsprezece metri. Cred că dacă era puţin mai atent, putea ieşi liniştit golgheter, de altfel am şi discutat cu el treaba asta. Nu vreau să-mi aloc merite, dacă a ajuns acolo meritele sunt numai ale lui, la fel cum de el va depinde dacă va confirma sau nu”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.


„Jucătorii tineri trebuie să-şi continue progresul”

În atenţia unor formaţii din primul eşalon se mai află câţiva jucători, însă antrenorul grupării FC Olt Slatina consideră că nu este momentul oportun pentru ei să facă saltul la Liga I.

 

„Unii dintre ei sunt în atenţia unor echipe, fiind foarte tineri poate că ar fi mai bine să joace aici şi să-şi continue progresul”, a mai spus Oprescu.

 

În acest sezon, antrenorul celor de la FC Olt Slatina a mizat pe jucători tineri, mulţi dintre ei fiind debutanţi în eşalonul secund.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.