Accident cu patru victime la Găneasa

Accident cu patru victime la Găneasa

355
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit în această dimineaţă, la ora 07.03, în comuna Găneasa, la intersecţia drumurilor DN 64 cu DN 65, unde, în urma coliziunii dintre un Opel Astra şi o Dacia Logan, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale. Ajunşi la locul intervenţiei, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, salvatorii au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 44 de ani, şofer al autoturismului Dacia Logan, Marian B., din Slatina, care a fost găsit de aceştia conştient, prezentând hematom frontal, greţuri şi excoriaţii la membrele superioare. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Paramedicii au mai asistat din punct de vedere medical un pasager din Opel, Mircea Florin C., de 23 de ani, din localitatea Pusta, judeţul Satu Mare, care prezenta dureri la membrul inferior stâng, dar a refuzat transportul la spital. Celelalte două victime, ambele de sex masculin, au fost transportate la UPU Slatina de echipaje ale SJA.  



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    Opelul nu a oprit la stop,cum drq ai luat ma permisu, pe lapte si oua?de ce pui viata altor oameni in pericol?crezi ca cu viata e de joaca?unii ori nu sunt constienti ori sunt prea prosti pt secolul asta!dak soferul opelului ar fi in fata mea l_as scuipa in ochi de analfabet,n_ai vazut ba chiorule ca era stop?du_te si omoara_te singur,nu pune si alte vieti nevinovate in pericol.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.