Nu poţi rata Târgul de bere de la Auchan

Nu poţi rata Târgul de bere de la Auchan

433
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cel mai mare Târg de bere din România se află la Auchan, unde se pot găsi 350 tipuri şi mărci de bere la cele mai bune preţuri.

Până pe data de 26 iunie, la Auchan te aşteaptă toate tipurile de bere aflate pe glob.

Fie că e vorba de bere pur românească sau de sortimente internaţionale, hipermarketul Auchan pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de beri la cele mai bune preţuri, pentru serile cu fotbal sau pentru distracţia cu prietenii.

Auchan a realizat în aleea centrală un teren, cu porţi de fotbal si tribune, care a fost decorat special şi umplut cu toate berile lumii. Mai mult, microbiştii înrăiti se pot delecta în Auchan, urmărind faze din diferite meciuri. Există chiar şi bere gata pusă la rece în gheaţă, de luat acasă. Plus tot ce ai nevoie să se păstreze rece până la destinaţie.

“Sunt peste 30 de ţări de unde am selecţionat cele mai bune beri pentru Târgul de bere, la cele mai bune preturi. Sunt prezenti atât «marii berari ai Europei» precum Belgia, Germania, Cehia şi Franţa, cât şi alte ţări precum Anglia, Australia, Austria, Grecia, India, Irlanda, Scoţia, Italia, Japonia, Liban, Mexic, Republica Moldova, Olanda, Portugalia, Spania, Ungaria, Turcia şi SUA. Am pregătit sortimente de bere pentru toate gusturile: blondă, brună sau beri speciale, precum cele aromatizate, nefiltrate, bio, dietetice, iar pentru şoferi o mare diversitate de beri fără alcool. 80 de beri din cele 350 sunt « campioni mondiali », având punctaje excepţionale în topurile internaţionale”, a declarat directorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Daneţiu.

Clienţii Auchan, indiferent că preferă berea românească sau cea internaţională, se pot bucura de băutura lor preferată, îmbuteliată în diferite tipuri de ambalaje, de la 0,33l la butoaie de bere.

Târgul va fi deschis până pe 26 iunie, iubitorii berii având ocazia să opteze conform dorinţelor lor, de la oricare din berile româneşti şi până la cele mai inedite tipuri de bere. În plus, este un avantaj extraordinar oferit de Auchan pentru orice persoană care doreşte să se bucure imediat de o bere dintr-o altă ţară fără să fie nevoie să plătească un avion, un hotel şi cazare pentru asta …

Flaviu Dincă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.