HOŢI DE MOTORINĂ PRINŞI DE POLIŢIŞTII DOLJENI

HOŢI DE MOTORINĂ PRINŞI DE POLIŢIŞTII DOLJENI

1.681
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Poliţiştii doljeni au recuperat paguba făcută de doi argeşeni în dauna unui şofer polonez care profita de lăsarea întunericului şi se odihnea.

În noaptea de 19/20.06.2012, la ora 02:16, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin 112 de către T.IUSTI, 23 ani din Filiaşi, cu privire la faptul că din rezervorul unui autotractor a fost sustrasă motorină.
Echipa operativă din cadrul Poliţiei Filiaşi ajunsă la faţa locului a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se că dintr-un autotren înmatriculat în Polonia a fost sustrasă cantitatea de 200 l motorină, în valoare de aproximativ 1.000 lei.
În baza descrierii făcute de către paznic poliţiştii au reuşit depistarea în trafic a autotrenului folosit la comiterea faptei, procedându-se la urmărirea acestuia în trafic. În localitatea Strehaia, judeţul Mehedinţi a fost oprit autotrenul la volanul căruia a fost identificat Ţ.MARIUS, 25 de ani, din comuna Răteşti, judeţul Argeş şi pasagerul P.CĂTĂLIN, 31 de ani, din comuna Godeni, Argeş.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii doljeni a rezultat că Ţ.MARIUS şi P.CĂTĂLIN se aflau în trecere în zona respectivă, aceştia având de efectuat un transport de produse electrice şi, profitând de întuneric şi de faptul că cetăţeanul polonez dormea în cabina autotrenului, cu ajutorul unei pompe au sustras 200 l motorină din rezervor.
Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările cu suspecţii în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii e furt calificat, prejudiciul fiind recuperat şi restituit părţii vătămate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.