Parlamentarii liberali doljeni, pregătiţi să îşi dea demisia

Parlamentarii liberali doljeni, pregătiţi să îşi dea demisia

542
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Senatorii şi deputaţii doljeni ai Partidului Naţional Liberal susţin că sunt dispuşi să renunţe la mandatele de parlamentari în cazul în care la nivelul USL se va decide demisia în bloc din Parlamentul României.

Senatorul Mario Ovidiu Oprea susţine că după ce Puterea a refuzat organizarea de anticipate mai mulţi colegi liberali şi-au exprimat dorinţa de a demisiona din Parlament. De altfel, şi Oprea şi-a prezentat demisia pe care a înmânat-o lui Crin Antonescu. „Am urmat demersul colegilor mei şi mi-am înaintat demisia. Se află la preşedintele PNL Crin Antonescu şi este mandatat să o folosească dacă se va decide o demisie în bloc”, a declarat senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Şi deputatul liberal Ionuţ Stroe susţine că nu a uitat promisiunile făcute zilele trecute protestatarilor din Piaţa Mihai Viteazul din Bănie. “Sunt consecvent în declaraţiile publice făcute în ultimele zile şi îmi afirm încă o dată disponibilitatea de a demisiona din funcţia de deputat, alături de ceilalţi colegi. Consider demisia ca un gest de normalitate şi totodată răspuns la solicitarea publică a românilor”, Ionuţ Stroe.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, pentru Mediafax, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanşarea de anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii, el precizând că vor urma discuţii cu partenerii din Uniune, înainte de hotărârea finală.

„Din ce am discutat deocamdată în această seară se poate degaja, şi sunt mandatat să comunic acest lucru, un consens în legătură nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorinţa parlamentarilor liberali de a ne retrage din acest Parlament şi a nu reveni decât atunci când vom reveni prin votul românilor chemaţi la urne”, a spus Antonescu.

Sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    858

    sa fim seriosi nu lasa ei cascavalul cu una cu doua

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-06-2011
    Mesaje
    19

    eu zic sa se retraga si sa se duca unde or vedea cu ochii , ca toti sunt la fel niste neica nimeni

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    399

    Vai ce comentarii rautacioase….sa nu-i credeti pe cuvantul lor de pionieri….astia nu au priceput nici acum in al 12 -lea ceas ca nu -i mai vrea nimeni….
    Cine sunt astia Mario si Oprea?Baaaaa depune demisia la parlament si apoi vorbeste!!!! papagalilor!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.