Bercea, eliberat de Tribunalul Olt, arestat de Curtea de Apel Craiova

Bercea, eliberat de Tribunalul Olt, arestat de Curtea de Apel Craiova

349
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost pus în libertate până acum de cinci ori de Tribunalul Olt, însă de fiecare dată Curtea de Apel Craiova a decis că interlopul trebuie să rămână după gratii. Ultima decizie în acest sens a fost luată chiar astăzi.

Bercea Mondial a fost arestat pe 20 februarie 2011 şi este acuzat de tentativă de omor. Potrivit procurorilor, Sandu Anghel şi-a înjunghiat nepotul, în vârstă de 17 ani, într-un bar din Drăgăneşti-Olt. Până acum, trei judecatoare ale Tribunalului Olt au decis, de cinci ori, eliberarea lui Bercea, însă niciodată interlopul nu a părăsit celula de la penitenciar. Magistraţii Curţii de Apel Craiova au hotărât de fiecare dată cercetarea lui Sandu Anghel în arest.

Dacă la început şedinţele în care era judecat Mondialul erau publice, acum acestea sunt secrete. Apărătorul lui Bercea a cerut proces cu uşile închise din cauza mediatizării excesive a cazului.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.