Adrian Năstase a vrut să se sinucidă. S-a împuşcat în zona gâtului

Adrian Năstase a vrut să se sinucidă. S-a împuşcat în zona gâtului

470
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul premier al României, Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare. Curtea Supremă şi-a menţinut decizia anterioară, această hotărâre fiind  definitivă. Miercuri seara, în momentul în care poliţiştii au venit să-l ridice, fostul premier a încercat să se sinucidă.

 

 

Ora 23.25 Adrian Năstase a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să se sinucidă. Năstase a fost împiedicat de poliţişti şi glonţul a pătruns zona gâtului. În momentul transportării la spital, glonţul se afla în interiorul corpului.

Pe 30 ianuarie 2012, ÎCCJ l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi civile pe fostul premier Adrian Năstase. Instanţa a mai decis atunci confiscarea de la Adrian Năstase a sumei de 38.217,220 lei, bani dobândiţi prin săvârşirea infracţiunii şi a dispus menţinerea sechestrului de către procurori. Fostul premier a fost trimis în judecată, anul trecut, alături de fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii, Irina Jianu, şi de alte patru persoane.

 

 Sursa: antena 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.