Stelian Nicolaescu aşteaptă ordinul de numire în funcţia de şef al IPJ...

Stelian Nicolaescu aşteaptă ordinul de numire în funcţia de şef al IPJ Dolj?

1.045
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Din informaţiile noastre pe surse am aflat că s-a stabilit noul şef al IPJ Dolj. Se pare că acesta va fi actualul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj, Stelian Nicolaescu. Informaţiile sunt confirmate şi de oameni din judeţul Gorj, apropiate familiei Nicolaescu.
Prin 2009, se vehicula printr-un săptămanal doljean că Stelian Nicolaescu se lăuda că poate deveni oricând şef al IPJ Dolj pentru că are conexiunile necesare. Acelaşi săptămânal nu prea avea cuvinte de laudă la adresa lui Stelian Nicolaescu.
Boss-ul de la Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj, era acuzat că se face vinovat, printre alţii, că Cetatea Băniei a fost şi este etichetată drept una dintre cele mai nesigure metropole din România, pentru că, ani buni, a deţinut funcţia de şef al Biroului de Ordine Publică (din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova).
Stelian Nicolaescu este din judeţul Gorj, unde tatăl şi fratele acestuia au mai mai multe brutării, covrigării şi patiserii.
Stelian Nicolaescu este un om aranjat. Are o vilă frumoasă într-un cartier bun al Craiovei, şi prin 2009 mai construia una.
Ar mai fi doar o chestiune de zile până când acesta va primi ordinul de numire, spun sursele noastre. Dacă se vor adeveri sau nu informaţiile rămâne de văzut.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.