Turneu internaţional feminin de tenis de cîmp, FRT PRO Circuit – Trofeul...

Turneu internaţional feminin de tenis de cîmp, FRT PRO Circuit – Trofeul RECON-ENESCU 2012

719
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Duminică 24.06.2012, de la 10:30, pe baza sportivă RECON s-a desfăşurat finala individual a celei de-a VIII-a ediţii a turneului internaţional, turneu organizat de CS RECON Craiova.
În finală reprezentanta României Sabina Lupu, aflată la prima finală într-un astfel de turneu, s-a impus în 90 de minute cu scorul de 6-2, 6-4 în faţa reprezentantei Olandei Danielle HARMSEN, favorite nr. 3 a turneului.
La finală au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene: Florentin Tudor, viceprimar al municipiului Craiova care a transmis mesajul edilului-şef Lia Olguţa Vasilescu şi Cristian Burada, directorul de cabinet al prefectului de Dolj, ambii oficiali transmiţînd un mesaj de susţinere, pe viitor, a activităţilor sportive. În tribune a fost prezent şi omul de afaceri Constantin Popeci, cel care a organizat cu o săptămţnă în urmă un turneu internaţional feminin de tenis de cîmp cu premii în valoare de 50.000 de dolari.
Directorul de concurs, Alin Ionuţ Enescu, şi directorul general al Companiei RECON-ENESCU, Aurelian Enescu, au anunţat la finalul turneului că la ediţia de anul viitor este posibil ca turneul să crească calitativ urmînd a trece la nivelul turneelor cu premi ăn valoare de 15.000 de dolari.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.