Vrea să fie cercetat în stare de libertate: Poliţistul şpăgar nu mai...

Vrea să fie cercetat în stare de libertate: Poliţistul şpăgar nu mai vrea în spatele gratiilor

637
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Magistraţii Curţii de Apel Craiova vor decide azi, dacă admit recursul împotriva menţinerii măsurii de arestare preventive depus de poliţiştul din Bănie, arestat în martie pentru mită.

Agentul Biroului Poliției Rutiere Craiova care a fost prins în flagrant, în martie, în timp ce lua mită  100 de lei de la un şofer aflat în trafic şi a fost arestat atunci pentru 29 de zile.  Acesta a făcut recurs la menţinerea măsurii de arestare preventivă, iar magistraţii Curţii de Apel Craiova vor decide, azi, dacă îl lasă în libertate pe agentul şpăgar.

Agentul șef Florin Calotescu are 37 de ani şi lucrează de 10 ani în cadrul Biroului Poliției Rutiere Craiova. Flagrantul a fost realizat în martie de polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Craiova, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Întâmplarea a avut loc pe Bulevardul Calea Bucureşti din Craiova.

“Flagrantul s-a realizat în urma unui denunț anterior față de respectivul polițist.  Acesta se pare că trecea cu vederea peste faptul că unii șoferii care încălcau regulile de circulație, în schimbul unei sume de bani”, a declarat la vremea respectivă comisarul șef Ștefan Triță, șeful DGA Craiova.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.