A început a doua campanie de dezinsecție din această vară

A început a doua campanie de dezinsecție din această vară

376
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

SC Salubritate Craiova SRL a demarat astăzi cea de-a doua campanie de dezinsecție din această vară, acțiunea urmând să se desfășoare, conform graficului stabilit, pe o perioada de 10 zile. În noaptea de 24 spre 25 iunie, lucrătorii SC Salubritate Craiova au acționat în zona lacurilor din Craiova Craiova (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, lacul din Grădina Botanică, Lacul Tanchiștilor, lacul din Făcăi precum și cel din Valea Fetii), pe o suprafață de 12,5 hectare, urmând ca astăzi, 25 iunie, operațiunea să fie extinsă în zona parcurilor din municipiu.
În cursul nopții de 26 spre 27 iunie echipajele SC Salubritate Craiova vor începe acțiunea de dezinsecție în cartierele Craiovei, primele zone în care se va acționa fiind Valea Roșie și 1 Mai.
“Având în vedere faptul că prima campanie de dezinsecție a fost întreruptă din cauza ploilor, fiind reluată ulterior, am dorit să întărim eficacitatea primei acțiuni prin intervenția imediată, mai ales în zona lacurilor și parcurilor de pe raza municipiului, unde ploile au oferit condiții prielnice pentru înmulțirea insectelor”, a spus Flavius Adrian Sirop, directorul general SC Salubritate Craiova SRL.

Conducerea SC Salubritate Craiova SRL face apel la cetățenii Craiovei să apeleze dispeceratul societății la numărul de telefon 0251/422.733, cu program non stop, sau prin sesizare online pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, dacă sunt nemulțumiți de modul în care s-a efectuat operațiunea de dezinsecție, dacă zona în care locuiesc necesită dezinsecție sau dacă lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL prestează servicii de proastă calitate sau sunt indisciplinați. Cei ce fac sesizări sau reclamații sunt rugați să prezinte o probă filmata sau o fotografie (cu data și ziua) a actului pe care îl denunță.

Substanța folosită de lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL, Supertox, este avizată de Ministerul Sănătății și face parte din clasa a treia de toxicitate. Suprafața totală vizată de campania de dezinsecție este de aproximativ 700 de hectare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    5245

    Ne feliaza tantarii si inainte si dupa aceste campanii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.