A spart mai multe cofetării și a furat bunurile angajaților

A spart mai multe cofetării și a furat bunurile angajaților

436
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Poliţiştii craioveni au reţinut, aseară, pentru 24 de ore, un bărbat suspect că a comis mai multe furturi din cofetării.

Prima sesizare s-a făcut la începutul lunii ianuarie la Secţia 3, polițiștii fiind informați cu privire  furtul comis dintr-o cofetărie.

„Astfel, în cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate, în cooperare cu lucrătorii din cadrul SRPT Craiova, a fost depistat Traian M., 31 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj. Din cercetările poliţiştilor craioveni a rezultat faptul că acesta a comis două fapte de furt, respectiv în noaptea de 6 spre 7 ianuarie a sustras bunuri dintr-o cofetărie, iar în noaptea de 19 spre 20 ianuarie  din altă cofetărie situată pe raza Secţiei 3 Poliţie. Cel în cauză a creat un prejudiciu  în valoare totală de 16.000 lei printre bunurile sustrase de suspect fiind şi sume de bani, ceasuri de mână şi bonuri valorice“, a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul va fi prezentat azi Judecătoriei Craiova cu propunere de punere de arestare preventivă.

Sursa: oradedolj.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.