Preşedintele României, domnul Traian Băsescu s-a aflat, astăzi 25.06.2012, într-o vizită oficială...

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu s-a aflat, astăzi 25.06.2012, într-o vizită oficială la Primăria Municipiului Craiova

387
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu s-a aflat, astăzi 25.06.2012, într-o vizită oficială la Primăria Municipiului Craiova.
Preşedintele a fost primit de către Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, în cabinetul acesteia, unde s-au discutat mai multe probleme legate de nevoile oraşului.
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat după întâlnirea cu Traian Băsescu că a fost sunată de către domnul preşedinte pentru a se interesa de relaţia dintre compania Ford şi Primăria Muncipiului Craiova.
„În această dimineaţă am fost sunată de către domnul preşedinte pentru a se interesa de Ford. Cu acea ocazia a anunţat o vizită. Eu pot spune că am două motive de fericire astăzi. În primul rând sunt bucuroasă de verdictul dat de instanţă în procesul cu Universitatea Craiova, şi, în al doilea rând mă bucură nespus că, de azi, producem la Craiova modelul B-Max”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.
În urma întâlnirii, edilul-şef a mai declarat că în ceea ce priveşte sistematizarea circulaţiei din zona fabricii Ford, în special problemele legate de semaforizare, acestea vor fi rezolvate în maxim 3 luni.
Un alt subiect pus în discuţie a fost cel al infrastructurii, Craiova neavând o autostradă în acest moment şi nici măcar o centura ocolitoare.
Traian Băsescu i-a înmânat Primarului, Lia Olguta Vasilescu, şi documentaţia tehnică cu privire la obligaţiile şi cerinţele producătorului de automobile din Craiova.
La întâlnirea de la primărie a participat şi Prefectul Judeţului Dolj, doamna Elena Costea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.