Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină...

Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 13 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă

465
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 13 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează:
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (Neonat) – 1 intervenţie
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (SMURD) – 1 intervenţie
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (EPA) – 3 intervenţii
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1 intervenţie
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 4 intervenţii
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 2 intervenţii
Garda Pompieri Bechet (E.P.A.) – 1 intervenţie

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietar T. A., din com. Vela, sat Gubaucea.
La sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta cu flacără la o bucătărie de vară şi la un pătul din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 32 m² cu posibilitate de propagare la casa de locuit.
Din cauza unei scântei de la o sobă cu acumulare de căldură au ars o bucărărie de vară, un pătul pe o suprafaţă de aprox. 32 m² şi doi porci.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pe DE 70 la km 10 pentru deconectare acumulator auto şi asigurarea zonei la un accident rutier provocat de un autotren unguresc care a părăsit banda de circulaţie şi s-a răsturnat.
La sosirea echipajului de intervenţie autotrenul era răsturnat peste pod pe sensul de mers către Filiaşi şi existau scurgeri de motorină din rezervor.
S-au salvat două persoane care au fost transportate de către SMURD la Spitalul nr. 1 Craiova.
În jurul orei 21.47 Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu un echipaj specializat în comuna Breasta, sat. Valea Lungului, pentru scoaterea unui cal căzut într-un heleşteu, aparţinând numitului Duroiu F..
Misiunea s-a incheiat fară probleme iar, animalul a fost scos în viaţă şi dat proprietarului



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.