30 noiembrie, zi liberă pentru români

30 noiembrie, zi liberă pentru români

263
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Camera Deputaţilor a votat ca ziua de 30 noiembrie, când este Sf. Andrei, să fie zi liberă.

Deputatul democrat-liberal Petru Călian a declarat astăzi, că ,,cei din mediul de afaceri pot acorda o zi liberă în cazul în care nu va fi pe 30 noiembrie şi într-o altă zi prin compensare, astfel încât să nu fie perturbate nici activităţile productive sau comerciale, cu alte cuvinte mediul de afaceri să nu aibă probleme din acest punct de vedere”. ,,Însă cred că prin acest act normativ respectăm ceea ce trebuie respectat şi cred că acest consens care se conturează reflectă această situaţie”, a adăugat el.

Deputatul PSD Marian Neacşu a declarat că miza acestui proiect legislativ nu o reprezintă ,,acea zi liberă, ci faptul că Sf. Andrei este ocrotitorul României şi în opinia lui este normal ca această zi să fie celebrată ca atare. ,,Nu este vorba de o iniţiativă singulară a unora sau altora dintre colegii noştri, miza acestui proiect n-o reprezintă în nici un caz acea zi liberă, ci faptul că aşa cum ştim cu toţii Sf. Andrei este ocrotitorul României, faptul că acestă zi era normal să fie celebrată într-un mod care să corespundă simţirii poporului român şi, nu în ultimă instanţă, faptului că într-un fel sau altul fiecare dintre noi simţim răspunderea morală, spirituală a unui atare eveniment”, a spus el, conform realitatea.net.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.