ECHIPA IPJ DOLJ – LOCUL I LA CUPA “POLIŢIEI VIDIN” LA FOTBAL

ECHIPA IPJ DOLJ – LOCUL I LA CUPA “POLIŢIEI VIDIN” LA FOTBAL

439
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Competiţia de fotbal “Cupa Poliţiei Vidin” organizată pe data de 5 iunie a.c. în oraşul Vidin, din Bulgaria, a fost câştigată de către echipa IPJ Dolj.

La competiţie au participat 8 echipe de fotbal din 3 ţări, Bulgaria, Serbia şi România. Competiţia este una tradiţională, se desfăşoară în fiecare an, de fiecare dată cu participare internaţională.
Echipele au fost repartizate în două grupe, câştigătoarele grupelor şi-au disputat finala, iar ocupantele locurilor 2, au jucat pentru locurile 3 – 4. După ce, în grupe, echipa IPJ Dolj a obţinut 3 victorii din 3 posibile, în finală am învins echipa reprezentând IPJ Olt cu scorul de 4 -2
După întrecerea sportivă, rivalităţile au dispărut şi relaţiile de prietenie şi colegialitate au luat locul spiritului competitiv.
De asemenea, în perioada 22-24 iunie a.c., o echipă de fotbal reprezentând IPA – Secţia Regională Dolj a participat la turneul internaţional de fotbal VIDOVDAN DAY, care s-a desfăşurat la Zajecar, Serbia, unde au ocupat locul 5 din 12 participanţi. A.s.p. Ştoiu Bogdan a fost recompensat cu premiul de “Cel mai tehnic jucător al turneului”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.