Penal sau nu, Laurențiu Ivanovici este vicepreședinte al CJ Dolj

Penal sau nu, Laurențiu Ivanovici este vicepreședinte al CJ Dolj

612
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Categoria: Actualitate

Era de așteptat ca cei din PDL să se folosească de informațiile apărute în presă înainte de campania electorală cu privire la trecutul lui Laurențiu Ivanovici, propus de PNL pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj.
”Acuzat de fals, uz de fals, precum şi de racolarea unor persoane care vroiau să treacă frontiera ilegal în ţări din spaţiul Schengen, Ivanovici a primit în 2003 mai multe pedepse cu închisoarea, nu doar şase luni cu suspendare, aşa cum afirmase iniţial. De una dintre acestea, de şase luni cu executare, a reuşit să scape printr-o lege de graţiere, 543/2002, aplicată tuturor pedepselor mai mici de cinci ani, cu excepţia anumitor infracţiuni. Legea prevedea însă, în mod expres, faptul că inculpatul nu putea beneficia de graţiere şi pentru infracţiunile care implicau falsul în înscrisuri oficiale, de care a fost acuzat Ivanovici. Chiar şi aşa, pedeapsa pentru această infracţiune a fost redusă de instanţe de la un an şi şase luni cu executare, cât primise iniţial, la două luni de închisoare, pe care le-a şi executat.  Ivanovici a declarat însă pentru „Adevărul”, în urmă cu câteva zile, că în acest dosar a fost doar „reţinut” şi că a stat în închisoare câteva zile, nu […]

(«Citeşte tot»)

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.