Preşedintele tinerilor social-democraţi, viceprimarul Craiovei

Preşedintele tinerilor social-democraţi, viceprimarul Craiovei

574
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Social-democratul Florentin Tudor este unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Craiova. După o experienţă de patru ani în funcţia de consilier municipal, Florentin Tudor a fost desemnat de grupul de consilieri PSD să fie secundul Liei Olguţa Vasilescu la Primăria Craiova.

La doar câteva zile de la desemnarea sa în funcţia de viceprimar al Craiovei, social-democratul Florentin Tudor este foarte hotărât ca, din postul pe care îl va ocupa timp de patru ani, să găsească, împreună cu noul edil-şef, Lia Olguţa Vasilescu, soluţii pentru problemele pe care le au craiovenii. “În primul rând vreau să le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au desemnat să le reprezint interesele în Consiliul Local Municipal cât şi colegii mei din Consiliu pentru a-i reprezenta în Executiv. Este rezultatul muncii asidue care datează de foarte mult timp, faptul că în ultimii patru ani am fost şi consilier municipal, m-au ajutat foarte mult să demonstrez că şi generaţia noastră este conectată la problemele locale şi pot să se implice în administraţie, să găsim soluţii pentru proiectele care vor fi în perspectivă dezvoltate în municipiul Craiova. Sunt onorat dar şi conştient de responsabilitatea care apasă pe umărul nostru, a celor din Executiv, o responsabilitate enormă. Sunt convins că vom face faţă cu brio problemelor existente, asta numai n cazul în care vom conştientiza că trebuie să facem un efort susţinut, va trebui să facem şi sacrificii personale pentru că trebuie să fim mereu conectaţi la problemele Primăriei, cu aparatul de aici, să fim mereu o echipă la nivelul Executivului, să găsim soluţii în timp real pentru problemele cetăţenilor municipiului Craiova”, a declarat, pentru Lupa, viceprimarul Florentin Tudor.

Probleme vechi, soluţii noi

Până săptămâna trecută, Florentin Tudor a ocupat funcţia de consilier municipal, drept urmare, consideră că ştie deja problemele cetăţenilor municipiului Craiova. Însă, foarte multe dintre ele le-a aflat şi în timpul campaniei electorale. “Priorităţile pentru actualul executiv sunt cele pe care le-am dezbătut în campania electorală, le-am identificat şi le-am dezbătut în această perioadă. Dorinţa mea este ca după acest mandat de patru ani să fi rezolvat doleanţele cetăţenilor, problemele mari, cele care necesită o implicare. Priorităţile sunt în funcţie de dorinţele oamenilor care ne-au trimis în Consiliul local”, a mai declarat Florentin Tudor.

Florentin Tudor este singurul bărbat din Executivul Primăriei Craiova. Funcţia de primar este ocupată de Lia Olguţa Vasilescu iar cel de-al doilea post de viceprimar de medicul Cristina Calangiu. Echipa va fi întregită de Gheorghe Nedelescu. Acesta va fi propus pentru funcţia de city-manager.

Florentin Tudor – CV de viceprimar

Nume / Prenume Tudor Florentin

Experienţa profesională: 2011 – prezent – Consilier Parlamentul României – Camera Deputaţilor; 2010 – 2011 Manager relaţii cu comunitatea – Asociaţia Şanse Egale Pentru Fiecare Craiova; 2005 – 2010 – Consilier juridic SIF Oltenia SA Craiova; 2009 Consilier personal – Aparatul de lucru al Vicepremierului României; 2004-2005 Consilier juridic SC Domarcons SA Craiova. Calificarea / diploma obţinută – Doctorand, Universitatea din Craiova – Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative Craiova.

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-01-2011
    Mesaje
    30

    Foarte bine ca se da o incercare si tinerilor

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    206

    Sa il ajute Dumnezeu sa aiba multe realizari …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.