Reginele frumuseţii din România, modele internaţionale de succes!

Reginele frumuseţii din România, modele internaţionale de succes!

729
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Larisa Popa, Alexandra Hadade şi Oana Paveluc, reginele frumuseţii din România, au semnat contracte cu marile agenţii de modele din lume.

Larisa Popa, Miss Universe Romania 2011, a devenit în timp record, una dintre cele mai bine cotate “new faces” din Milano. După câştigarea concursului de anul trecut, Larisa a semnat un contract de reprezentare cu una dintre cele mai mari agenţii de model management din capitala modei. Aflată de aproape două săptămâni în Italia, Miss Universe Romania 2011 a filmat deja un spot publicitar al unui brand internaţional de produse cosmetice şi a participat la numeroase şedinţe foto pentru fotografi renumiţi precum Marc Evans sau Josephine Peneff.

“M-am acomodat destul de greu cu viaţa din Milano şi deşi muncesc enorm, îmi place mult ceea ce fac. Lucrez cam 10 ore pe zi, dar satisfacţia că am alături cei mai buni dintre cei mai buni specialişti, îmi dă o energie extraordinară. Pentru a fi un model bun în Milano trebuie să ai o ambiţie fantastică, să fii rezistentă la oboseală şi să fii foarte serioasă.”, a declarat Larisa Popa, Miss Universe Romania 2011.

Tot în Milano se află şi Alexandra Hadade, câştigătoarea Premiului I la Miss Universe Romania 2011. Deşi competiţia pentru a prinde un job în cadrul Milan Fashion Week este acerbă, Alexandra a reuşit deja să obţină 4 defilări pentru designeri de renume. Castingurile vor continua şi în săptămânile următoare, iar Alexandra are şanse mari să se numere printre candidatele la titlul “Best Newcomers”.

“Suntem foarte mândri de fetele noastre. Deşi departamentul nostru de model management este relativ nou pe piaţă, iată că prin rezultate impresionante, am reuşit în foarte scurt timp să ne poziţionăm foarte bine în raport cu competitorii ce au vechime în industria modei.”, a declarat Valentina Ionescu, director executiv Miss Universe Romania Organization.

Şi în Turcia lumea modei este în plină activitate, întrucât la începutul lunii februarie se va desfăşura Istanbul Fashion Week. Oana Paveluc, Miss Universe Romania 2010, a semnat un contract cu una dintre cele mai importante agenţii de pe malul Bosforului şi se pregăteşte pentru marele eveniment. În numai zece zile, Oana a participat la şedinţe foto pentru trei companii mari de articole vestimentare.

Totodată au început şi pregătirile pentru Miss Universe Romania 2012. Sunt deschise înscrierile pe www.MissUniverseRomania.com pentru toate domnişoarele care cred că pot reprezenta România la cea mai mare competiţie internaţională a frumuseţii.

Larisa Popa, Miss Universe Romania 2011
Alexandra Hadade, Premiului I la Miss Universe Romania 2011
Oana Paveluc, Miss Universe Romania 2010

Sursa: radicaldedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.