Furturi de la societati comerciale

Furturi de la societati comerciale

391
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii craioveni au reţinut, aseară, pentru 24 de ore un bărbat suspectat de comiterea unor furturi din societăţi comerciale.

În urma unei sesizări primite, la data de 07.01.2012, de către poliţiştii Secţiei 3 privind furtul comis dintr-o cofetărie au fost demarate cercetările în vederea identificării autorilor.

Astfel, în cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate,politistii Sectiei 3 Craiova în cooperare cu lucrătorii din cadrul SRPT Craiova, a fost depistat M.TRAIAN, 31 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj.

Din cercetările poliţiştilor craioveni a rezultat faptul că acesta a comis două fapte de furt, respectiv în noaptea de 06/07.01.2012 a sustras bunuri dintr-o cofetărie, iar în noaptea de 19/20.01.2012  din altă cofetărie situată pe raza Secţiei 3 Poliţie. Cel în cauză a creat un prejudiciu  în valoare totală de 16.000 lei printre bunurile sustrase de suspect fiind şi sume de bani, ceasuri de mână şi bonuri valorice.

În baza probatoriului administrat suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanță de reținere urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere de arestare preventivă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.