Lia Olguța Vasilescu: “Solomon cumpăra flori de două miliarde pe an”

Lia Olguța Vasilescu: “Solomon cumpăra flori de două miliarde pe an”

972
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lia Olguța Vasilescu pune stop la mai multe achiziții publice care urmau să fie făcute în perioada următoare de către Primăria Craiova. Printre acestea se numără mobilier stradal, limitatoare de viteză dar și flori pentru cabinetul primarului, în valoare de două miliarde de lei vechi.

Mai multe proceduri de licitație au fost oprite de noua conducere a Primăriei Craiova. Printre acestea se numără achiziționarea de bănci, limitatoare de viteză sau stâlpi susținere indicatoare rutiere.
“O felicit pe doamna primar, nu pentru că suntem din același partid, ci pentru că are grijă de banii cetățeanului”, a declarat Gheorghe Nedelescu, viitor city-manager.
Vizavi de anumite cheltuieli stopate, primarul Lia Olguța Vasilescu spune că a descoperit că la biroul primarului se aduceau flori de peste două miliarde de lei vechi anuel.
“Nu am nevoie să cumpăr florin din banii craiovenilor, o să îmi cumpăr singură”, a spus primarul Vasilescu.
Un PFI aproviziona biroul primarului cu flori. Este vorba despre PFI Mirela Rădoi.

În ceea ce privește limitatoarele de viteză, Lia Olguța Vasilescu a declarat că “și așa sunt drumurile pline de gropi, la ce mai e nevoie de limitatoare?”.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     20-10-2006
    Mesaje
    5454

    si acum dupa alegeri…tot are vise umede cu Solomon

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.