Radu Berceanu: Mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Dolj...

Radu Berceanu: Mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Dolj din februarie

406
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 Senatorul Radu Berceanu a declarat, în exclusivitate pentru ziarul Lupa, că în luna februarie 2012 a renunţat la funcţia de preşedinte al PDL Dolj.

Senatorul democrat-liberal Radu Berceanu a declarat că a renunţat la funcţia de lider al PDL Dolj pentru că este timpul ca şi tinerii să fie promovaţi şi împinşi în funcţii de conducere, având astfel ocazia să îşi dovedescă abilităţile. „Am renunţat la funcţia de preşedinte al PDL Dolj din luna februarie, am adus la cunoştinţă decizia mea în Biroul permanent judeţean dar am căzut de acord cu colegii mei să nu anunţăm acest lucru până după alegerile locale pentru a nu destabiliza organizaţia. Acum că au trecut alegerile, trebuie să vă aşteptaţi la un Consiliu de coordonare judeţean pentru a alege un nou preşedinte”, a declarat senatorul Radu Berceanu. Parlamentarul a mai precizat, pentru Lupa, că îl susţine pentru funcţia de preşedinte al PDL Dolj pe consilierul judeţean Ştefan Stoica, actualmente secretar general al PDL Dolj.

 

Sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1340

    Sa nu mai auzim de tine

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    215

    Nu cred ca esti ultima data cand vom auzi de el …

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-09-2011
    Mesaje
    13

    dute bercene si lasane ca numai rau ne-ai facut ,tu si cu toti cei care au condus destinele tarii in ultimii 22 de ani a-ti distrus viitorul acestei natiuni ,du-te frate sa nu mai auzim de tine si de smecheriile tale de mafiot plictisit si expirat, DA-TI DEMISIA SI DIN VIATA CA DATORITA UNORA CA TINE AU MURIT OAMENII DE FOAME IAR ALTII SI-AU LUAT LUMEA IN CAP PENTRU O BUCATA DE PIINE SI UNII DINTRE EI SAU INTORS ACASA INTRE 4 BLANE IAR TU STAI BINE MERSI CA UN VERITABIL MAFIOT POTENT FINANCIAR SI PLICTISIT DE NUMARAT BANI -IMI ESTE SCIRBA CIND TE VAD -OARE DUMNEZEU NU O FACE DREPTATE INTRO BUNA ZI CU CEI CARE AU DISTRUS ACEASTA TARA?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.