Ponta: Nici vorbă de demisie!

Ponta: Nici vorbă de demisie!

840
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Victor Ponta afirmă că nu va demisiona după ce consiliul de atestare a diplomelor a concluzionat că ar fi plagiat şi precizează că va demonstra la comisia de etică a Ministerului Educaţiei că a respectat regulile în lucrarea sa de doctorat.

„Ce s-a anunţat astăzi (n.r. ieri) este o decizie politică şi ilegală, luată de apropiaţii Preşedintelui ca represalii pentru participarea mea la Consiliul European. Voi dovedi în faţa Comisiei de Etică a Ministerului Educaţiei că am respectat toate regulile! Nu renunţ la lupta pe care am început-o din cauza acestor atacuri. Nici vorbă de demisie!”, a declarat Ponta vineri la plecarea de la Bruxelles, la finalul Consiliului European, răspunzând la întrebările presei străine cu privire la acuzaţia de plagiat, potrivit Biroului de presă al PSD.

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a propus Ministerului Educaţiei retragerea titlului de doctor al lui Ponta.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.