Balş: Fiecare cartier va avea un teren de sport

Balş: Fiecare cartier va avea un teren de sport

269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De asemenea, văzând că ultima competiţie de fotbal pe cartiere a adus mulţi bălşeni la stadion, primarul din Balş vrea să organizeze periodic asemenea competiţii, de unde speră să selecteze şi o serie de jucători pentru echipa oraşului, care se află printre codaşele Ligii a IV-a în momentul de faţă.

 

„Vom construi o serie de terenuri sportive în fiecare cartier din oraş, zilele trecute am achiziţionat şi nişte coşuri de baschet pentru a mai acoperi câteva zone, pentru că acest sport a început să prezinte mai mult interes pentru tinerii din localitatea noastră. Având în vedere că ne aflăm în perioada vacanţei, vom căuta să le oferim tinerilor posibilitatea de a-şi petrece timpul pe terenul de sport, de aceea vom face un teren în zona blocului P1 din zona Turnuri, unul lângă ştrandul de lângă Parcul Central, pe malul Olteţului şi unul la Şcoala nr. 1. Urmează să stabilim locaţiile şi pentru celelalte cartiere, vom consulta şi tinerii pentru a cădea de comun acord cu ei pentru cele mai bune soluţii”, declară Mădălin Teodosescu, edilul din Balş.

„Ca să jucăm tenis de picior, mergem la Pieleşti”

Dacă în oraşul lor nu au posibilitatea de a juca tenis de picior decât contra cost la unele terenuri private, mulţi tineri preferă să aleagă un teren din afara oraşului. Astfel, se ajunge ca bălşenii să frecventeze terenurile sportive din comunele alăturate şi chiar din afara judeţului.

 

„Nu se merită să dăm 70-80 de lei pentru a juca tenis de picior două ore pe un teren privat, mai bine băgăm benzină de 30 de lei şi mergem într-o comună să jucăm. Cel mai des mergem la Pieleşti, în Dolj, comună unde sunt 3-4 terenuri pentru tenis de picior. Este, totuşi, destul de ruşinos ca acolo să fie atâtea terenuri, iar la noi niciunul. Sper să se gândească şi la noi cei de la Primărie şi să ne construiască nişte terenuri în oraş”, declară Marius Matei, un tânăr din Balş.

În Balş mai există două terenuri de sport de dimensiuni reduse cu plată şi alte două săli de sport tot private, amenajate pentru tenis de câmp, tenis de masă, biliard şi fitness.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.