VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ

VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ

446
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova în ultimele zile au continuat activităţile din cadrul campaniei de informare „Vacanţă în siguranţă” destinată creşterii gradului de siguranţă a elevilor în perioada vacanţei.

În perioada 23 – 29.06.2012, în scopul creşterii gradului de informare a elevilor din clasele I – VII şi pentru reducerea riscului de victimizare şi de implicare a acestora în activităţi infracţionale, poliţiştii Secţiei 4 Craiova au avut întâlniri cu elevii Şcolilor Generale Nr. 24, 14  şi cu tineri aflaţi în zonele de agrement din cartierele Brazda lui Novac, Rovine şi Bariera Vâlcii.

În cadrul întâlnirilor au fost prezentate mai multe aspecte privind delincvenţa juvenilă, răspunderea penală şi contravenţională a minorilor, drogurile şi consecinţele consumului acestora, precum şi aspecte privind educaţia rutieră.

 

Tinerilor le-au fost transmise datele de contact ale poliţiştilor de proximitate şi modul de sesizare a faptelor antisociale sau penale, punându-se accent şi pe faptul că SNUAU 112 trebuie folosit în situaţii deosebite, iar apelurile false sunt sancţionate cu amendă în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.