A început „Language sCool”

A început „Language sCool”

445
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, a găzduit astăzi deschiderea proiectului „Language sCool”, demarat de AIESEC Craiova şi care se adresează elevilor de liceu din Bănie.

În cadrul evenimentului, care a fost mai degrabă o întâlnire interactivă între licceni, cei aproximativ 100 de participanţi au putut afla mai multe despre AIESEC, au cunoscutechipa de organizare a proiectului şi, cel mai important, au făcut cunoştinţă cu cei şase internaţionali. Fiecare dintre aceştia au avut un moment special în care au spus câteva cuvinte despre ei dar şi despre ţara din care provin. În timpul cursurilor, elevii vor cunoaşte lucruri noi despre Mexic, Italia, Portugalia, Taiwan, Grecia şi Rusia.

„Language sCool” este un proiect prin care elevii de liceu vor învăţa o limbă străină de la un vorbitor nativ. Participanţii pot opta pentru spaniolă, portugheză, italiană, greacă, rusă sau chineză. Proiectul se va desfăşura în două ediţii. Prima ediţie va avea loc între 1 Iulie – 10 August, iar a doua între 20 August – 30 Septembrie. Timp de şase săptămâni, participanţii vor lua parte la 12 sesiuni teoretice şi 6 practice. Pregătirea va avea la bază gramatica, vocabularul, dar şi diverse tehnici de îmbunătăţire a conversaţiei în fiecare dintre cele şase limbi. „AIESEC Craiova doreşte ca prin intermediul proiectului să le creeze elevilor oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare, de a învăţa o limbă străină mai puţin accesibilă în Craiova şi de a-şi dezvolta o atitudine deschisă către internaţionalism prin interacţiunea directă cu stagiarii străini”, a spus Irina Simulescu, purtător de cuvânt al AIESEC Craiova.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.