Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj, dispuşi să sprijine Universitatea Craiova

Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj, dispuşi să sprijine Universitatea Craiova

740
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Întrebată în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, marţi, la Primărie, despre echipa de fotbal Universitatea Craiova, Lia Olguţa Vasilescu a declarat că, în calitate de primar, este alături de echipă şi va face tot ce va putea legal să o ajute.

“Ceea ce am putut să fac ca şi primar până acum, eu cred că aţi văzut că am făcut cu prisosinţă. De acum înainte, cred că este o discuţie pe care va trebui să o faceţi cu investitorul echipei Universităţii Craiova, nu cu mine, ca primar. Eu, ca primar, atât pot să vă asigur, că dacă vreodată va veni cineva să ceară cheltuieli administrative, aşa cum permite legea, voi găsi resursele necesare, că dacă este mai tăiem de la limitatoarele de viteză şi acoperim aceste cheltuieli administrative. Dar în rest, nu îmi cereţi să intru într-o discuţie care nu priveşte nici primarul, nici primăria, nici consiliul local”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, va pune la dispoziţia unei viitoare echipe în primul eşalon loturile de juniori pe care le are în subordine. “Eu pot să continui cu ceea ce am făcut până acum: să produc materie primă pentru o echipă de fotbal şi să mă limitez la rigorile legii, care începând din această lună devin din ce în ce mai restrictive, în sensul că prin directiva UEFA, aşa cum ştiţi, nu putem să extindem foarte multe cheltuieli din bani publici pentru o echipă de fotbal. Dar putem să facem alte lucruri care ţin de echipa de fotbal, care ţin de transport. Putem să punem la dispoziţie cinci echipe de juniori pentru o echipă de Divizia A, care să o putem afilia la federaţie şi aceste cinci echipe să le suţinem noi, pentru că ştiţi că este imperativ ca o echipă din Divizia A să aibă cinci echipe de juniori în divizia naţională”, a declarat Ion Prioteasa.

El s-a arătat optimist în a vedea fotbal de calitate în Bănie, dar a spus că este nevoie de un om de afaceri puternic care să investească în echipa oraşului. “Să trecem de această vâltoare prin care trecem şi să apară un Mesia. Mesia poate să fie chiar şi domnul Mititelu, nu ne deranjează cu nimic, numai să apară şi să vedem că cineva a luat-o de la început, ia echipa şi vine la autorităţile publice locale şi noi să ieşim cum am făcut-o şi acum şi noi să spunem: da, suntem de acord, ne dăm mâna cu Craiova, spuneţi-ne ce să facem şi să strângem consiliul local şi consiliul judeţean, să voteze consilierii, că ei sunt parlamentul local şi să mergem mai departe. Dar cineva trebuie să ia hora înainte, adică un om de afaceri potent, puternic”, a mai declarat preşedintele Consiliul Judeţean Dolj.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011. FRF poate contesta această sentinţă, dar trebuie să reînscrie imediat echipa în campionat.

Sursa: gsp.ro & mediafax.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2006
    Mesaje
    688

    Bun, vorbim, vorbim, dar fapte…?

  2. #2
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    3586

    Face praf

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.