Primarul Craiovei: „Rezultatele auditului vor fi senzaţionale

Primarul Craiovei: „Rezultatele auditului vor fi senzaţionale

413
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Întrebat de jurnalişti dacă va face verificări cu privire la cheltuielie care s-au făcut în Primărie pentru diferite servicii, noul edil al Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a spus, în cadrul conferinţei de presă de astăzi, că acest lucru va fi stabilit în urma auditului şi a controlului Curţii de Conturi.

Primarul a mai spus că a fost surprins să afle că, unii salariaţi ai Primăriei, deşi au fost agajaţi ca şi auditori, nu pot face un audit. În ceea ce priveşte rezultatele auditului, Lia Olguţa Vasilescu spune că „Vor fi senzaţionale”. „Este un audit în toate regiile şi societăţile din subordinea Primăriei Craiova. Este foarte greu de facut acest audit pentru că există un compartiment în cadrul Primăriei – nu vreţi să ştiţi ce am păţit cu ei –am aflat că deşi sunt angajaţi ca auditori nu pot să facă un audit şi mi-au spus asta după ce au fost angajaţi vreme de câţiva ani în primăria Craiova. De asemenea, am cerut un audit Direcţiei de Finanţe. Mai este un control în desfăşurare de la Curtea de Conturi în Primărie şi în anunmite regii din subordinea Consiliului Local şi a Primăriei Craiova. Probabil că vom avea peste o lună sau două date, care sunt convinsă că vor fi senzaţionale”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    44

    Bravo , doamna primar si bravo pentru articolas.
    Uite ca si o femeie poate fi primar intr-un oras mare.
    Sper sa fie ajutata, nu blocata cine stie ce balamuci.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-02-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    37

    Important este daca vom afla si rezultatele ,si daca va fi cineva sanctionat pentru neregulile care se preconizeaza .In rest,vom vedea ce se mai poate face …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.