PERCHEZIŢII LA SUSPECŢII DE COMITEREA UNOR INFRACŢIUNI CU VIOLENŢĂ

PERCHEZIŢII LA SUSPECŢII DE COMITEREA UNOR INFRACŢIUNI CU VIOLENŢĂ

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, poliţiştii craioveni au efectuat 10 percheziţii domiciliare în urma cărora au fost conduşi la poliţie mai mulţi suspecţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă şi au fost confiscate mai multe arme albe.

În data de 04.07.2012, în continuarea activităţilor de cercetare desfăşurate în cadrul a cinci dosare penale constituite la nivelul Secţiei 4 Poliţie Craiova, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Dolj, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă şi sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, au organizat o razie în municipiul Craiova, efectuând zece percheziţii domiciliare cu privire la 11 membri ai unui grup infracţional nestructurat, monitorizaţi de poliţiştii craioveni pentru implicarea lor în săvârşirea de infracţiuni cu violenţă în spaţiul public, dar şi pe linia criminalităţii organizate.
Cercetările efectuate au stabilit faptul că, în noaptea de 11/12.06.2012, în jurul orei 22.30, în Craiova, membrii grupului infracţional au agresat partea vătămată S.REMUS din localitate, producându-i leziuni cu violenţă ce au necesitat 55 zile îngrijiri medicale şi au produs scandal public pe o stradă din Craiova, având asupra lor arme albe (cuţite, săbii, bâte).
Faţă de membrii grupului infracţional se efectuează cercetări şi s-a început urmărirea penală sub aspectul infracţiunilor de vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept de armă albă.
În cadrul activităţilor specifice efectuate s-a stabilit că o parte din membrii grupului se aflau în atenţia BCCO şi DIICOT Craiova, fiind cercetaţi într-un dosar penal privind infracţiuni pe linie de crimă organizată şi antidrog, trei dintre aceştia fiind reţinuţi de aceste structuri în cadrul unei acţiuni în comun cu IPJ Dolj, în seara zilei de 03.07.2012.
Cu ocazia percheziţiilor efectuate, s-au ridicat mai multe arme albe utilizate de membrii grupului la săvârșirea infracţiunii şi au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări, un număr de şapte persoane, după cum urmează: S.FLORIN, 25 de ani, T.MARIUS, 28 de ani, P.SORIN, 31 de ani, P.DAN, 20 de ani, D.CĂTĂLIN, 30 de ani, S.VIRGIL, 20 de ani, S.FLORIN, 23 de ani, toţi din Craiova.
De asemenea, C.MĂDĂLIN, 26 de ani, D.CRISTIAN, 22 de ani și C.ȘTEFAN, 22 de ani, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor menţionate mai sus sunt deja reţinuţi pe bază de ordonanță de către DIICOT – Craiova, din ziua de 03.07.2012.
Persoanele învinuite urmează a fi prezentate instanţei competente, prin unitatea de parchet, cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.