FC Olt susţine al doilea meci de pregătire

FC Olt susţine al doilea meci de pregătire

453
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlneşte, în deplasare, formaţia din eşalonul al treilea AS Albota. Meciul de verificare se va disputa pe terenul sintetic de la Bradu, cu începere de la ora 13.00. În primul joc de pregătire, alb-vişiniii au suferit o înfrângere severă, pierzând cu 0-3 amicalul susţinut sâmbătă cu Atletic Bradu.

 

Ultimul amical programat în tabăra celor de la FC Olt Slatina înainte de plecarea în stagiul pregătirii centralizate de iarnă va avea loc sâmbătă, cu Damila Măciuca. La revenirea din cantonament, alb-vişiniii vor mai susţine alte patru meciuri de verificare, printre adversari numărându-se colegele de serie FC Argeş şi CSM Râmnicu Vâlcea.

În meciul de verificare de astăzi, Cocorăscu şi Polgar vor avea ocazia să-l convingă pe antrenorul Dan Oprescu că merită să îmbrace tricoul grupării alb-vişinii, cei doi fiind singurii jucători aflaţi în probe care au mai fost opriţi în lot după amicalul cu Atletic Bradu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.