Licitaţie reluată la Club Nautic Slatina

Licitaţie reluată la Club Nautic Slatina

298
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astfel, în paralel cu reanalizarea proiectării, municipalitatea a reluat licitaţia pentru executarea proiectului.

 

„Mai facem încă o încercare cu Clubul Nautic. Reluăm licitaţia, care este deja publicată pe SEAP. Urmează să vedem dacă vin ofertanţi. În paralel, facem din nou o analiză. Eu sper să vină ofertanţi astfel încât cei care au făcut această evaluare să fie în regulă. Sper ca proiectul să nu fie subevaluat”, a declarat viceprimarul Slatinei, Minel Prina.

Clubul Nautic care va fi realizat la Plaja Olt este cel mai îndrăzneţ proiect de acest fel şi unic în România. Cu toate acestea, se pare că proiectul s-a împotmolit după ce nicio firmă de construcţii nu a depus vreo ofertă pentru realizarea investiţiei. Reprezentanţii municipalităţii spun că principala problemă pare să fie legată de modul în care s-a realizat proiectul.

 

„Este un proiect care a avut foarte mari probleme. A fost ceva inedit în România şi se pare că proiectantul a bâjbâit. În continuare, tot proiectantul ne face aceleaşi mari probleme”, spune Prina.

Edilul susţine că principala problemă este legată de faptul că lucrările au fost subevaluate de proiectant. El a dat un ultimatum celor implicaţi pentru reluarea procedurilor de depunere de oferte. Faptul că, în această vară, urmează să demareze lucrările pentru realizarea Clubului Nautic a determinat Primăria Slatina să nu mai facă investiţii în Plaja Olt şi în piscina „Blue Ciel”.

 

Mai mult, municipalitatea nu va organiza nici licitaţie pentru o eventuală concesiune a spaţiului destinat răcoririi slătinenilor, în zilele toride de vară.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.