Doljean cercetat pentru loviri şi alte violenţe, ameninţare şi port fără drept...

Doljean cercetat pentru loviri şi alte violenţe, ameninţare şi port fără drept de armă albă

270
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 

Aseară, la ora 19.45, lucrători ai Secţiei Nr.8 Poliţie Rast aflaţi în executarea serviciului de patrulare l-au depistat pe I.MARIN, 62 de ani, din localitate, care avea asupra sa un cuţit în lungime totală de 21,5 cm.

Din cercetările efectuate de către lucrătorii secţiei de poliţie s-a stabilit faptul că anterior depistării, cel în cauză a avut un conflict cu B.VERONICA, 73 de ani, din aceeaşi localitate pe care a agresat-o, iar pe fiica acesteia, P.CLAUDIA, 34 de ani, din comuna Rast, a ameninţat-o cu acte de violenţă.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ameninţare şi portul fără drept al unei arme albe, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.