Ţărăniştii Mândrea şi Duduială protestează împotriva unui trust naţional

Ţărăniştii Mândrea şi Duduială protestează împotriva unui trust naţional

643
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Laurenţiu Mândrea, preşedintele PNŢCD Dolj, susţine că partidul va face un protest simbolic împotriva trustului de presă Intact, din cauza primei pagini a Jurnalului Naţional, de ieri, în care îl plasează pe Adrian Năstase lângă alţi deţinuţi politici, foşti prim-miniştri, precum Iuliu Maniu.

„Chiar și Lucia Hossu Longin vrea să ni-l aducă pe deținutul Năstase lângă martirii români, atunci când în urmă cu aproximativ 10 zile dânsa a spus că face pe lângă emisiunea „Memorialul durerii” și „Memorialul Trofeului Calității”, ceea ce este inadmisibil. Este protestul nostru împotriva modului în care un trust de presă poate să lege un deținut politic de niște martiri ai neamului românesc.”, a declarat Laurențiu Mândrea.

Acesta a mai adăugat că PNȚCD-ului nu i-ar fi de niciun folos dacă ar da trustul în judecată, dar susține că poporul a ajuns să fie manipulat și este sceptic în privința viitorului țării: „Oare unde o sa ajungem cu tovarășii Ponta și Antonescu? Unul e prim-ministru hoț, care a plagiat, iar celălalt e mai mult absent din Parlament”.

La rândul său, Gheorghe Duduială, președintele PNȚCD Craiova,vine să completeze aceste afirmațiile: „În momentul în care nu-l interesau instituțiile statului, Antonescu dormea. Acum a devenit foarte harnic să pună umărul la demolarea instituțiilor statului”.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    47

    Corect.
    Ma gandeam cum ar arata poza lui Ion Iliescu alaturi de cea a lui Constantin I.C. Bratianu…
    Ca un rahat improscat pe perete , langa imaginea unui OM.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    224

    Au dreptate si ii sustin …

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    48

    O mica precizare.
    L-am dat ca exemplu pe Bratianu, iar nu un taranist (desi in articol e vorba de taranisti), pentru ca ii prefer pe Bratieni, in loc de Iuliu Maniu, sa zicem.
    Motivele nu le mai discut aici.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.