Băiatul lui Caiac află dacă va fi reţinut pentru traffic de etnobotanice

Băiatul lui Caiac află dacă va fi reţinut pentru traffic de etnobotanice

275
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cosmin Pârvu, zis Coco, se află la Tribunal, împreună cu membrii grupului, instanţa urmând să decidă dacă sunt vinovaţi sau nu.

 

Procurorii DIICOT Craiova au stabilit că liderul grupării era fiul interlopului Caiac. În locuinţa acestuia s-a găsit o mare cantitate de droguri. „Grupul infracţional era în atenţia noastră de aproximativ un an. 60 de tineri au ajuns la spital din cauza consumului de etnobotanice. Vindeau drogurile pe strada Cîmpia Islaz la numărul 4“, a declarat procurorul şef DIICOT Craiova, Adrian Glugă.

Cosmin Pârvu zis „Coco”, de 24 de ani, Andrei Dincă, de 18 ani, Dragoş Dorobanţu zis „Pif”, de 24 de ani, Radu Mîrşan, zis „Duki” de 23 de ani, Cristian Dumitru zis „Dinamo” de 22 de ani, Ştefăniţă Marta zis „Oaie”, de 20 de ani, Mădălin Curteanu zis „Hazard”, de 25 de ani, Ionuţ Cioroianu, de 20 de ani şi Adrian Caitanovici de 21 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urmă cu două zile.

Ei riscă între 6 şi 12 ani de închisoare. În urma percheziţilor a fost confiscată cantitatea de 1200 de grame de droguri.

Flaviu Dincă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.