Doi primari PDL, la conferința județeană a PSD Dolj

Doi primari PDL, la conferința județeană a PSD Dolj

699
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Social-democrații doljeni au participat la prima conferință județeană după alegerile din 10 iunie. În sală Filarmonicii oltenia s-au aflat primarii și viceprimarii din localitățile doljene dar și o parte a Biroului Permanent Județean, în frunte cupreședintele partidului, Ion Prioteasa. În ultima parte a întâlnirii și-a făcut apariția și un invitat surpriză: vicepreședintele Titus Corlățean.

Președintele Ion Prioteasa le-a adresat felicitări primarilor și viceprimarilor aleși din partea PSD la alegerile din 10 iunie.

“Am demonstrat că suntem cel mai puternic partid în Dolj, iar rezultatul obținut de noi ne poziționează pe o poziție fruntașă chiar și la nivel național”,le-a spus Prioteasa colegilor.

Primarul Lia Olguța Vasilescu le-a mulțumit colegilor pentru susținere.

“V-am spus de acum trei luni că o să îl bat pe Solomon, acum urmează Băsescu”, a declarat primarul Craiovei.

În ultima parte a întâlnirii, în sală și-a făcut apariția vicepreședintele PSD Titus Corlățean. Acesta i-a îndemnat pe primarii doljeni să fie atenți în perioada următoare, care se anunță a fi una grea.

În sală s-au aflat și doi primari ai PDL, Gin Sorescu, de la Bulzești și Constantin Nedelea, de la Murgași.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.