Minori cercetaţi pentru furt calificat

Minori cercetaţi pentru furt calificat

271
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 06.15, lucrători ai Secţiei Nr. 12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi de către P.ALIN, 34 de ani, din comuna Apele Vii, judeţul Dolj, administrator al unui magazin cu privire la faptul că, în noaptea de 07/08.07.2012, persoane necunoscute i-au sustras mai multe produse alimentare şi obiecte electronice, prejudiciul fiind estimat la circa 550 lei.
Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în aceeaşi zi, în urma activităţilor investigative întreprinse de poliţişti au fost identificaţi autorii în persoana lui F.F., de 16 ani şi M.D., de 12 ani, ambii din localitate.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate, iar în baza probatoriului administrat F.F a fost introdus în arest pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, în sarcina acestuia fiind reţinută comiterea infracţiunii de furt calificat. Totodată, s-a dispus cercetarea minorului în vârstă de 12 ani în stare de libertate pentru comiterea aceleiaşi fapte.

Ieri, 08.07.2012, la ora 1730, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie aflaţi în serviciul de patrulare au prins în flagrant, pe strada Popoveni din municipiu, doi minori care sustrăseseră o uşă metalică.
Poliţiştii i-au condus pe cei doi minori la sediul unităţii de poliţie unde au fost identificaţi în persoana lui B.L. şi B.M., ambii 15 ani, din Craiova.
Pe numele minorilor au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii craioveni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.