Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

345
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 8 iulie a.c., la ora 13.00, pe DJ 553, în localitatea Ciupercenii Noi, G.CEANGHIRI, 22 de ani, din comuna Poiana Mare, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism la pătrunderea pe partea carosabilă dintr-o parcare laterală nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de M.CECIL, 35 de ani, din aceeaşi localitate şi a intrat în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.A., de 13 ani, din Ciupercenii Noi, pasageră în cel de-al doilea autoturism
Conducătorul auto G.CEANGHIRI a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul auto M.
CECIL a avut o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.15, în Filiaşi, pe strada Jiului, P.ION, 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului ( 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat) motoscuterul proprietate personală a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se pe carosabil.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doljeanului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Şi în această cauză poliţiştii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, în jurul orei 19.15, pe D.N. 65, în afara comunei Pieleşti , P.CONSTANTIN, 59 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism într-o curbă la stânga, pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi, părăsind partea carosabilă, s-a răsturnat pe un teren viran.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a EUGENIEI P., 48 de ani, din Craiova, pasageră în acelaşi autoturism.

În aceeaşi seară, ora 19.30, pe D.N. 6, în afara comunei Leu, B.PETRICĂ, 47 de ani, din Craiova în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe fondul consumului de băuturi alcoolice (1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat) a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Ieri, la ora 15.00, în comuna Caraula, R.COSTINEL, 26 de ani, din Craiova în timp ce conducea, cu viteză excesivă, autoturismul proprietate personală a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un pod din beton, după care autoturismul s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto cât şi a lui R.MARINEL, 26 de ani şi R.ELENA, 54 ani, ambii din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, pasageri în autoturism.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.