Ziua și schimbarea. Directorii din regii își dau demisia pe capete

Ziua și schimbarea. Directorii din regii își dau demisia pe capete

281
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulți directori de regii autonome din cadrul Primăriei Craiova și-au depus demisiile. Ultimul dintre aceștia este Marinel Florescu, director general la RAT Craiova. Alți doi directori demisionari sunt Ion Petre de la RAADPFL și Dan Roșu de la Compania de Apă Oltenia.
Șapte persoane și-au depus CV-urile pentru a ocupa postul rămas vacant în urma demisiei lui Marinel Florescu, de la RAT Craiova. Noul director urmează a fi anunțat astăzi, potrivit primarului Lia Olguța Vasilescu.
“Până în acest moment este singura demisie pe care am primit-o astăzi la cabinet. Cu siguranță, vor mai fi demisii”, a anunțat primarul Vasilescu.
Directori noi au fost instalați la cârma RAADPFL și CA Oltenia. Social-democratul radu Preda l-a înlocuit pe Ion Petre, în vreme ce Constantin Mitriță a fost instalat la cârma Companiei de Apă Oltenia, în locul lui Dan Roșu, rămas director adjunct.
Primarul Lia Olguța Vasilescu a anunțat și o surpriză la Regia de Termoficare.
“Este o persoană care nu vine din sfera politicului, și pot să vă spun că noi ne rugăm de ea să vină”, a declarat primarul Craiovei.
La Regia Autonomă de Transport, sunt șapte persoane care și-au depus CV-ul, în urma demisiei directorului general, una dintre acestea lucrând în Ministerul Transporturilor.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.