Salariaţii primăriei, plătiţi să facă audit, nu sunt certificaţi pentru asemenea verificări

Salariaţii primăriei, plătiţi să facă audit, nu sunt certificaţi pentru asemenea verificări

273
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a ajuns la concluzia că există în primărie salariaţi care şi-au încasat lefurile degeaba însă nu şi-au îndeplinit niciodată atribuţiile din fişa postului.

Este vorba de cei patru inspectori din cadrul serviciului intern de audit. „E ca la nebuni. Vreau să găsesc o variantă să cer o firmă de audit extern deoarece am în primărie un serviciu de audit ai căror angajaţi n-au făcut niciodată un audit”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu.

Edilul Craiovei susţine că, în prezent, se fac verificări de către cei de la Curtea de Conturi. Lia Olguţa Vasilescu a mai precizat că a apelat pentru a face verificări şi la conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj care nu a răspuns afirmativ la solicitarea acesteia. „Avem foarte mari probleme în regii. Foarte mari. Sunt datorii inimaginabil de mari. Am ajuns să nu mai dorm noaptea de frică pentru ce-o să se întâmple cu Termoficarea. Sunt peste 2.000 de miliarde de lei vechi datorie. Bani care, până acum, nu erau în bilanţ“, a declarat edilul.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.