Pentru șeful Jandarmeriei Dolj nu e criză

Pentru șeful Jandarmeriei Dolj nu e criză

1.378
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pentru că în ultimele zile jandarmii sunt în prim plan din punct de vedere mediatic,www.econtext.ro a prezentat o hartă națională a salariilor cu care sunt platiți șefii jandarmilor din Romania. Conform analizei celor de la www.econtext.ro media națională a salariilor șefilor jandarmeriei este 5.165 lei/lună. Cel mai mic fiind de 2.887 lei pe lună și cel mai mare de 7.103 lei pe lună. Cel mai mic salariu îl primește inspectorul șef al Jandarmeriei din Harghita, maiorul Dan Iamandi, 2.887 lei pe lună, fiind singurul jandarm șef care este plătit cu mai puțin de 4.000 de lei.

A fost însă nevoie de analiza celor de la www.econtext.ro ca să aflăm că șeful Jandarmeriei din Dolj, Constantin Florea, are un salariu lunar de 6.501 lei, declarați în declarația de avere. Pentru că toate publicațiile s-au rezumat la a da această informație care este publică, și nu a fost ascunsă sub nici o formă de Constantin Florea. Întrebarea care se pune este alta: cum este posibil ca într-o perioadă de criză, în timp ce salariile tuturor subalternilor au scăzut, al lui Constantin Florea a crescut. Pentru că în declarația de avere din 2010, veniturile acestuia sunt mult mai mici. Iar a doua întrebare este: cum a suportat această creștere salarială generalul de brigadă, Ion Constatin, care câștigă doar 4.886/lună. Dincolo de toate acestea, trebuie spus că cei care se expun în tot felul de confruntări, prin București, pentru că au fost trimiși în aceste zile și pe acolo, sunt subalternii lui Constantin Florea, în timp ce el stă în birou, la căldurică, pe un salariu de 6.501 lei, plătit de statul român. Și culmea pe acești bani mai mult dă ordine, decât să primească.

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.