Dispută în ședința CJ Dolj pe tema concesionării unor terenuri

Dispută în ședința CJ Dolj pe tema concesionării unor terenuri

318
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi a avut loc prima ședință din noul mandat al consilierilor la Consiliului Județean Dolj, care s-a ținut, însă fără președintele Ion Prioteasa, acesta fiind în concediu.

Mai multe discuții au existat la punctul 17, care prevede diminuarea patrimoniului Județului Dolj, adică punerea în vânzare a unor construcții din Craiova, de pe Calea București și din comuna Ghercești. Clădirile care se află pe cele două terenuri ar fi desființate, doi investitori străini interesându-se de cumpărarea acestora.

Ștefan Stoica, consilier PDL, a susținut că pentru organizarea licitațiilor respective ar trebui anunțați mai mulți investitori în vederea obținerii a peste 20.000 de locuri de muncă după cum a promis USL în campania electorală.

Poin Park Properties și-a afirmat interesul printr-o scrisoare de intenție către CJ prin care a solicitat concesionarea a 24 de hectare pentru crearea unui ansamblu logistic. De cealaltă parte, DEDALUS TECH a solicitat o suprafață de teren de 5 hectare pentru construirea a două hangare și a unor facilități de vopsire și reparare pentru toate tipurile de aeronave.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.