Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

223
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 13.07.2012, ora 19:35, pe D.E. 70, în afara oraşului Filiaşi, B.IONEL, de 18 ani, din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism s-a angajat fără să se asigure în depăşirea autocamionului condus în aceeaşi direcţie de către S.VERGIL, 33 de ani, din comuna Braloştiţa, care  efectua virajul către stânga spre un drum lateral, intrând în coliziune cu acesta, după care s-a răsturnat pe partea stângă în afara carosabilului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului şi MARIEI G., 18 ani, din comuna Butoieşti, pasager pe scaunul dreapta faţă în autoturism.

 

 

Vineri, 13.07.2012, ora 22:00, pe D.N. 6, în afara localităţii Filiaşi, P.VICTOR, 53 de ani, din localitate pe fondul stării avansate de ebrietate a pierdut controlul direcţiei motoscuterului  pe care-l conducea din direcţia Filiaşi spre Ţînţăreni, a căzut în afara părţii carosabile, pe partea stângă, rezultând vătămarea corporală uşoară a acestuia.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În noaptea de 13/14.07.2012, în jurul orei 00.35, T.F., de 17 ani, din Călăraşi, Dolj,  în timp ce conducea un moped neînregistrat din cauza neatenţiei si a vitezei a pierdut controlul vehiculului şi a părăsit partea carosabila în partea stângă, fiind proiectat într-un gard.

In urma accidentului a rezultat rănirea grava a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul Municipal Craiova, unde a rămas internat pentru investigaţii medicale.

 

Vineri, 13.07.2012, ora 18:15, R.GABI, 34 ani, din Lipovu în timp ce conducea o căruţă pe o uliţă din comună la intersecţia cu DJ.561F nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi a ieşit în carosabil neacordând prioritate de trecere mopedului neînregistrat condus de către Ş.GABRIEL, 23 ani, din aceeaşi localitate, intrând în coliziune cu acesta

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul Nr. 1 Craiova pentru îngrijiri medicale.

 

 

La data de 14.07.2012, la ora 00.10, în oraşul Segarcea, pe strada Deleni, T.GHEORGHE, 43 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe fondul oboselii la volan a pierdut controlul şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerilor ce se aflau pe bancheta din spate respectiv, T.NARCISA, 37 ani şi fiica acestora, T.A., 4 ani.

 

Ieri, 14.07.2012, la ora 21.45, pe DN 55, în afara localităţii Rojişte în timp ce D.COSTEL, 41 de ani, din comuna Bratovoeşti  conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Bechet, a intrat in coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală staţionat pe partea carosabila pe acelaşi sens de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a RUBINEI C., de 40 ani, din Craiova, pasagera în căruţă, iar cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a celor doi conducători a rezultat în cazul lui D.COSTEL o concentraţie alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 

 

În aceeaşi seară, la ora 23.45, pe DC 109, în comuna Vârvoru de Jos, N.MIHĂIŢĂ, 22 de ani, din localitate, fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism şi datorită vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, dar şi a neîndemânării, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în şanţul pluvial din dreapta carosabilului. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui A.ADRIAN,  23 de ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism.

După producerea accidentului, N.MIHĂIŢĂ a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp la domiciliul său, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,46mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

În noaptea de 14/15.07.2012, ora 00.00, la intersecţia D.E.70 cu D.J.606F, E.MIHAI, 24 de ani, din Craiova în timp ce conducea un  autoturism din direcţia Filiaşi către Craiova, a intrat in coliziune cu autoturismul condus de B.MARIUS, 28 ani, din Braloştiţa, care nu i-a acordat prioritate de trecere.  Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui E.MIHAI, care a fost transportat la Spitalul Filiaşi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.