FC Olt, victorie la Işalniţa

FC Olt, victorie la Işalniţa

260
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina a susţinut, sâmbătă, în deplasare, pe terenul Chimia de la Işalniţa, cel de-al doilea meci de pregătire al verii. Antrenorul Dan Oprescu a utilizat formule de start diferite, în fiecare echipă regăsindu-se pe lângă juniori sau jucători aflaţi în probe şi fotbalişti cu experienţă. După o primă repriză echilibrată, în care CS Apă Craiova s-a ridicat la nivelul divizionarei secunde, oferind o replică bună, actul secund a adus modificarea scorului pe tabela de marcaj.

Presingul avansat a dus la  deschiderea scorului, Vîlcică înscriind cu un şut la colţul lung, Voicu găsindu-l cu o pasă bună în careu (min. 50). Câteva minute mai târziu, Quist a majorat scorul, cu o reluare de la 16 metri (min. 53). Ocaziile create ar fi putut aduce un scor mai categoric, Pribac, Andrei David, Voicu, Irimescu, Velcovici trecând de câteva ori pe lângă gol.

„După acest meci vom trage anumite concluzii”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat la finalul întâlnirii că până la plecarea în cantonament lotul va fi definitivat.

 

„După acest meci vom trage anumite concluzii. Am avut jucători în probe, atacantul Vasiu de la Sibiu, care a ieşit accidentat, Petrescu, fundaş dreapta, Mirescu, au fost mai mulţi. În cantonament vom pleca cu aproximativ 27 de jucători, aşteptăm să ne mai vină doi-trei, dar îi veţi afla la momentul potrivit, deocamdată sperăm să rezolvăm problemele cu cei care sunt. Am avut momente bune în joc, dar sunt multe lucruri de pus la punct, să sperăm că în timp se vor remedia. Încă avem un handicap, ţinând cont că am început mai târziu cu o săptămână decât trebuia pregătirea, sperăm ca din punct de vedere fizic să ne punem la punct, pentru că sunt convins că tehnico tactic ne vom pune, dar dacă nu poţi alerga, nu poţi face nici partea tehnico-tactică bine”, a declarat Oprescu.


FC Olt Slatina (prima repriză):
Mecea, Mirescu, Chircan, Cruşoveanu, Bancu, Polgar, Crăciun, Andrei David, Pribac, Matei, Corcoveanu.
FC Olt Slatina (repriza a doua): Bugiu, Petrescu, Irimescu, Giurcă, Cuedan, Quist, Vâlcică, Goge, Voicu, Velcovici, Vasiu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.