Mircea Sandu bate în retragere: „Mâine reînscriem Craiova în Liga 2!”

Mircea Sandu bate în retragere: „Mâine reînscriem Craiova în Liga 2!”

340
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Decizie surprinzătoare a președintelui FRF în cazul dezafilierii Universității Craiova! Mircea Sandu a declarat în această seară pentru ziuanews.ro că marți va pune în aplicare decizia Comisiei de Apel prin care  echipa din Bănie trebuie reînscrisă în competiție.

„Chiar dacă decizia nu este definitivă, ea trebuie pusă în aplicare, pentru că este executorie. SC Fotbal Club U Craiova SA, sau cum naiba s-o numi, va fi reprimită în Liga a 2-a. Dacă după şapte luni se va decide în ultima instanţă că decizia nu a fost corectă, o scoatem din nou”, a declarat Mircea Sandu pentru ziuanews.ro.

Hotărârea prin care Universitatea va fi reafiliată va fi pusă în discuție marți dimineață, în cadrul ședinței Comitetului de Urgență al FRF. Totodată, Mircea Sandu intenționează să trimită în cursul zilei de mâine două scrisori. Prima îi va fi adresată primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în timp ce a doua se va îndrepta spre clubul lui Adrian Mititelu.

În replică, Adrian Mititelu a comentat la Fanatik Show declarația președintelui FRF:

„E apă de ploaie. Mircea Sandu anunţă ce vrea el, dar nu se ştie dacă e adevărat. Repunerea în situaţia anterioară înseamnă mult mai mult decât să ne asigure un loc în liga a doua. Am nevoie de echipa mea, de jucătorii mei, nu de ce îmi spune el mie. Eu vreau jucătorii înapoi sub contract legal, nu cum vor ei. Minunea asta nu se poate întâmpla decât cu un consens al tuturor părţilor. Mircea Sandu nu poate să dea nicio hârtie în acest sens. El se eschivează. FRF a făcut un abuz iniţial, acum ce face? Mai face un abuz? El nu mai poate repune în situaţia anterioară Craiova. Mi-ai luat un an în care eu puteam să fiu înapoi în Liga 1, mi-ai distrus psihic familia, suporterii, jumătate din Românie! Mi-ai făcut probleme financiare cu societatea în care eu am băgat bani, am cheltuit cu avocaţii. El nu poate să spună acum: „Bine, măi, ai câştigat, hai înapoi în liga a doua. Ce să fac acolo? Mi-ai luat 39 de jucători, dar acum vrei să joc eu cu uni care n-au serviciu, care au rămas fără echipe. Eu am nevoie de Lung, Găman, Bărboianu, Ologu, Florin și Mihai Costea, Prepeliță și toți ceilalți!„.

Mititelu crede că declarația de azi a președintelui FRF nu e altceva decât o stratagemă: „Vrea să-mi pună suporterii în cap. Se eschivează de la adevărata responsabilitate și încearcă să mute pe mine toată responsabilitatea„.

 

Sursa: digisport.ro



6 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     09-10-2011
    Mesaje
    52

    Raluca ” sau cum naiba s-o numi ” , cu**a aia de fii-ta va fi reprimita in wc-urile publice !

  2. #2
    Hater
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Near by
    Mesaje
    3563

    Sandu ori e foarte prost, ori e foarte deştept. dacă crede că aruncând un os în direcţia Olguţei va face pace cu Craiova, probabil este foarte prost. Dacă face paşi înapoi şi recunoaşte că instanţa i-a dat dreptate lui Mititelu încercând să repună Craiova în drepturi, probabil nu se gândeşte cât mai are de plătit. Eu cred că Sandu are deja foarte mulţi duşmani şi sfârşitul îi este aproape. Când dintr-o haită de câini, unul sare la gâtul unui lup şi reuşeşte să îl scuture suficient, probabil vor mai apărea şi alţi câini care să sară în ajutor.

    CA¢nd voi uita 100k de euro prin sertar, promit sAƒ vAƒ fac o fA¢ntA¢nAƒ artezianAƒ de ei.
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    243

    Oare cand o sa se termine circul asta … poate ca maiasii aveau dreptate …

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    977

    si cu jucatorii ? si cu despagubirile ? si cu drepturile tv?…nu mai bine te dam dracu pe tine decat sa dai tu naiba craiova …? ..cancerul nu are cum sa iasa complet din tine la cat esti de iubit

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    380

    o sa fie greu sa se inteleaga vreodata,mai avem mult de asteptat pana sa mai putem merge la un meci pe oblemenco

  6. #6
    Afacerist
    Data de inscriere
     08-10-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1064

    Bai, toate ca toate.. Dar eu vreau Universitatea din nou pe teren, cu sau fara Mititelu

    Ready for business ? Ok, let's make some

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.