Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Dolj somată de Olguța Vasilescu

Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Dolj somată de Olguța Vasilescu

934
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Olguța Vasilescu l-a somat pe directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Dolj să nu mai folosească in evenimentele organizate, sloganul utilizat de PDL in campania electorala din iunie 2012 „Craiova castiga cu TINEri”.

Vineri in Piaţa Mihai Viteazul are loc un eveniment organizat de  Directia Judeteana de Tineret si Sport Dolj  numit “Vară cu TINEri”.

 

 

 



5 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-09-2009
    Locatie
     departe...
    Mesaje
    426

    repede asociaza numele cu un slogan

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-08-2011
    Mesaje
    0

    Cred ca aceasta stire nu are un fundament real. Campania desfasurata de DJST are acest titlu de mai multi ani, titlu ce nu are nici o legatura cu politica. Invatati sa nu va mai agatati de orice inventie pentru a crea o stire! In plus, cred ca Doamna Primar isi cunoaste foarte bine pozitia si autoritatea si nu se lasa influentata/amenintata de sloganul unei campanii in care tinerii canta si produc un act de cultura. Va intreb, domnule „admin”=autor necunoscut al acestei stiri….puteti argumenta cele relatate? Rusine pentru cei care se cred profesionisti in domeniul mass-media!

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-04-2006
    Mesaje
    54

    RUSINE Adminului sau celui care a pus acest anunt STUPID , traim deja intr-o tara corupta si mizerabila, chiar credeti ca mai este nevoie sa fie postate astfel de aberatii? V-ati invatat si aveti o placere deosebita sa faceti intotdeauna din tantar- armasar si din c—t – bici, sa iesiti ca innecatii inainte cu fel si fel de aberatii. Nu vad niciun fel asemanare intre o Campanie Electorala care s-a incheiat de pe data de 8 IUNIE si un SPECTACOL organizat de niste TINE-ri voluntari care incearca sa promoveze talentele acestui oras minunat. Numele meu este Laurentiu si sunt voluntar al Centrului de Tineret Craiova de 6 ani de zile, iar daca imi aduc aminte bine acest proiect pe care noi l-am numit Vara cu Tine-ri se desfasoara de mai bine de 2 ani de zile, asa ca nu vai faceti fel si fel de speculatii absurde . DJST + Centrul de Tineret Craiova = Programe NON-Guvernamentale ale Autoritatii Nationale pentru TINERET NU TINE-ri. Asa ca dragii mei Voluntari, cei care sunteti cu capul pe umeri si v-ati facut datoria in aceasta ARTA frumoasa o voluntariatului, haideti sa lasam deoparte gurile rele care ne musca de Fu-d in fiecare zi si sa ne vedem in continuare de treburile si de proiectele noastre!

    Respect si Stima Directie Judetene pentru Sport si Tineret si Centrului de Tineret Craiova, iar pentru cei care au postat aceasta stire stupida vom incerca sa organizam pentru dumneavostra Toamna cu TINE-ret sa vedem atunci cu ce aberatii veti mai veni?

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-09-2007
    Mesaje
    18

    Poate ca daca ar fi mai atenti oamenii la detalii ar descoperi ca TINEri s-a folosit acum cativa ani pe tricourile voluntarilor Centrului de Tineret Craiova unde scria „Alaturi de TINEri!” si ca daca s-ar organiza mai multe concerte, spectacole nu s-ar mai scrie despre crime, violuri si tot felu de prostii.S-ar trezii tinerii si voi a-ti scrie si altceva REAL. Admin spune cine esti si hai sa vedem daca chiar e ce spui tu, desi…mici sanse. Respect volunTARE!. ( asta de la cine mai e? ce partid are asa?)

    [COLOR="Blue"]ID: litle_cat_4u Cosmote: 0766316652
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-07-2012
    Mesaje
    0

    Rusine adminului. Sincer, rusine si primariei…….eu sunt organizatorul acelui spectacol si nu ma intereseaza ce „oameni’ afla. Rusine Olguta…….incep sa ma tem de ce o sa urmeze in Craiova din cauza „primarului” daca se poate numi asa. ESte doar un om politic cu durere in c.r de parera oamenilor. RUsine Craiova Forum pentru articol

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.